Donează, te rog

Daca doriti sa faceti posibil ca Robert sa poata beneficia de mai multe terapii si mai performante, atat din tara cat si in strainatate, o puteti face prin:

Donatie prin transfer bancar in unul din conturile de mai jos

  • Asociatia Robert Cristian Nectarie – Raiffeisen Bank
    Cont LEI: RO97RZBR0000060018514686
  • Truta Manuela – CEC Bank
    Cont LEI: RO87CECEC001946338862811

Redirectionare 2% din impozitul pe venit al persoanelor fizice

pdf-icon Descarca Formular 230

Redirectionare 20% din impozitul pe profit

Redirectionare 20% din impozitul pe profit pentru persoane care au realizat venituri din profesii libere sau companii prin descarcarea si completarea Formular 200 sau Contract de sponsorizare.
pdf-icon Descarca Formular 200
pdf-icon Descarca Contract de sponsorizare

Orice companie poate alege sa sponsorizeze sau sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit catre o organizatie non-guvernamentala (fundatie, asociatie, etc). Potrivit prevederilor art.21, alin 4, litera p) din Codul Fiscal cheltuiala cu sponsorizarea este o cheltuiala nedeductibila la calculul impozitului pe profit dar care poate fi dedusa din impozitul pe profit de plata cu respectarea limitelor de 3 la mie din cifra de afaceri si nu mai mult de 20% din impozitul datorat.

Formularele 230 si 200 pot fi completate si trimise la Agentia Nationala De Administrare Fiscala de care apartineti, personal sau prin posta sau pot fi trimise la adresa noastra si ne putem ocupa noi. Sau mai exista varianta de completare si depunere online, pe site-ul ANAF fiind necesar sa va deschideti un cont.

Dupa descarcarea si completarea formularelor 230,respectiv 200,acestea pot fii scanate si trimise catre adresa de email contact@robert-nectarie.ro

Va multumim pentru sprijin!

slide_1