Noutati

Datorită celor care au donat si celor care au redirectionat cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Robert Cristian Nectarie, completând formularul 230, in ultimul an Robert a evoluat foarte bine mai ales cognitiv.

Operația de la Chisinău de miofibrotomie subcutanata pe etape a redus spasticitatea, stagnand gradul subluxatiei de la soldul stâng si in mod surprinzător a dezvoltat partea cognitivă avand acum un vocabular mult mai bogat si mai complex si o pronunție mai buna a cuvintelor.

Operația stomatologică a fost de asemenea o reusita, deoarece inainte dentitia lui Robert era atât de afectată in urma administrării tratamentului cu anticonvulsive încât nu mai reusea sa mestece.

Recuperările pe care l-a facut Robert anul acesta l-au ajutat sa aibă un tonus cervico-cefalic bun reusind sa isi mențină capul, un echilibru mai bun reusind sa stea in sezut cu sprijin pe mâini câteva minute.

Lupta noastra nu se opreste aici, Robert are in continuare nevoie de sprijin financiar pentru continuarea terapiilor.

Daca doriti sa il susțineri pe Robert o puteti face prin donații sau completarea formularului 230 pentru Asociatia Robert Cristian Nectarie.

Ce inseamna redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit ?

Orice persoană fizică poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit deja catre stat.

Redirectionarea este gratuită, fara nici o taxa sau cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul 230.

Formularul poate fi completat de orice persoană fizica care obține venituri din salarii sau asimilate salariilor.

Suma care revine din cei 2% NU reprezinta o donație sau sponsorizare, ci o parte din suma plătite catre stat.

De asemenea firmele pot redirectiona 20% din impozitul pe profit datorat statului, dar nu mai mult de 3 la mie din cifra de afaceri in baza unui contract de sponsorizare sau completând formularul 200 pentru Asociatia Robert Cristian Nectarie.

Mulțumim pentru implicare si sprijin!